top of page

SANGEREN

 

Magnhild har lang erfaring som utøvende sanger. Allerede som 16-åring begynte hun å være solist ved bryllup og begravelser, ved religiøse møter og andre arrangementer og konserter. 

 

Hun har bred og lang erfaring som solist med ulike kor og korps/storband - innenfor ulike sjangre - og hun har sunget med artister som Vamp, Jonas Fjeld og Lars Martin Myhre og hatt egne konserter ved blant annet Egersund Visefestival. De siste årene har hun vært en av artistene på ”Julekonserten” i Egersund kirke, der hun blant annet samarbeider med Trond Granlund, Eigil Berg og Ingvar Hovland.

 

Magnhild har også vært artist ved flere større oppsetninger. Hun hadde en av hovedrollene i Julebygdspelet i Sandnes (2010,2011) og i anledning ”Stavanger 2008” var hun en av to solister i Rogaland Teaters oppsetning Desse Auga av Jon Fosse. Hun har også gjort flere oppsetninger med Show Chow, både kabareter og revy. I 2014 og 2015 var hun en av artistene i Grand Hotells vellykkede storsatsing ”Grand Dinnershow”. 

 

 

SOLIST

Magnhild har opptrådt med en mengde ulike band og orkestre, kor og vokalgrupper og har hatt egne konserter i ulike settinger. Hun er musikalsk allsidig når det gjelder musiklalske stilarter og synger alt fra gospel, jazz og pop til klassisk, viser og salmer.

I tillegg skriver hun også egne sanger, blant annet til tekster av Ingvar Hovland.

 

Magnhild er oppatt av å fremføre sanger som er tilpasset anledningen og har derfor et stort og bredt repertoar. Hun frremfører også gjerne sanger etter ønske fra arrangør. 

ARTIST

Magnhild er en erfaren sanger og skuespiller fra forskjellige forestillinger og ulike typer musikkteater, og har jobbet både med musikalforestillinger, kabaeter og revy.

 

Hun takler både "dyp innlevelse" og det å showe på scenen, og er kjent for sin tilstedeværelse og utstråling.

BRYLLUP

Magnhild er en erfaren bryllupssanger og fremfører både sanger fra eget repertoar og sanger etter brudeparets ønsker.

BEGRAVELSER

Magnhild har sunget i begravelser siden 17-årsalderen.

Hun kan bookes direkte eller gjennom et begravelsesbyrå.

Hun fremfører sanger fra eget repertoar eller sanger  etter etterlattes ønsker. 

bottom of page